Aifon - iPhone

Poruke

Poruke!

  • Poruke kod ajfona nalaze se razvrstane po pošiljaocima. Kada kliknemo na ime "žika" sa kojim smo razmenjivali poruke sve poruke koje smo razmenili sa tom osobom nalazee se hronološki poređane jedna ispod druge. Tako da je moguće imati uvid u konverzaciju. Na dnu ekrana nalazi se prazno edit polje kada kliknemo na njega pojaviće se tastatura ispisujemo novu poruku i potom kliknemo na dugme send ili pošalji u zavisnosti koji jezik telefona koristimo.
  • Sastavljanje nove poruke je takođe jednostavno pokrenemo aplikaciju poruke u gornjem desnom uglu nađemo dugme sastavi kliknemo na njega otvara nam se tastatura i polje za upis imena ili broja kome želimo poslati poruku. Unosom imena ona se listaju iz postojećeg imenika kada sa spiska odaberemo ime kojem želimo poslati poruku dupli klik na njega ime će se naći u polju za osobu kojoj poruku želimo poslati. sledeći korak je klik na edit polje unos tekstualne poruke i na kraju dugme pošalji.
  • Poruku je takođe moguće poslati i iz kontakata pokrenemo aplikaciju kontakti izaberemo ime potom dugme pošalji poruku u polje za unos poruke ukucamo poruku i naravno na kraju dugme pošalji.